ELEGANTNE ČELIČNE KUĆE​

Elegantne čelične kuće uključuju sve projekte koji koriste najnovija rješenja i estetiku koja je u trendu, a koja je istovremeno moderna, ponekad neobična. Ove kuće imaju drugačije strukture, imaju prostraniji interijer i drugačije su dizajnirane u usporedbi s tradicionalnim zgradama.

Gotovi dizajni elegantnih kuća povezani su s kućama s ravnim krovom. Karakteristična i najuočljivija točka je estetska uporaba obloga s uzorkom kamena ili drveta na čeličnoj konstrukciji.

AVANGARDNE ČELIČNE KUĆE

Avangardne čelične kuće podsjećaju na tradicionalni arhitektonski stil 20. stoljeća, kao i na moderne atraktivne zgrade. Stvarajući avangardne čelične kuće, naši su arhitekti razmišljali o najsitnijim detaljima kako bi zadovoljili potrebe članova obitelji. Avangardne čelične kuće pripremljene su za one koji vole jednostavne i moderne forme s dvovodnim ili četverovodnim krovovima.

Oni koji žele napraviti razliku kombinirajući elegantne proizvode s različitim bojama svakako bi trebali pogledati čelične vile u ovoj kategoriji.

TRADICIJSKE KUĆE

Tradicijske kuće bile su najpopularnije već dugi niz godina. U tradicionalnim kućama krov ima dekorativnu funkciju kao i strukturni element. Dizajn tradicionalne kuće može biti jednostavan i detaljan. Pročelja tradicionalnih kuća obično su ukrašena toplim bojama, a ton krova odabran je u kontrastu s fasadom.

Projekti u ovoj kategoriji prilagođeni su različitim uvjetima i parametrima parcela. Elegantnog izgleda i udobne za svakodnevnu upotrebu, savršeno definiraju tradicionalnu čeličnu kuću.

Preporučamo da pregledate cijelu kolekciju tradicionalnih dizajna kuća. Ako cijenite klasične arhitektonske forme i bezvremensku eleganciju, cijenit ćete ovdje predstavljene prijedloge.

Svakako možete pronaći kuću koja u svakom pogledu ispunjava vaša očekivanja.

TROKUTASTE KUĆE

Kada su u pitanju različiti arhitektonski stilovi stanovanja, trokutaste kuće nedvojbeno su najprepoznatljivije kultne strukture. Trokutaste kuće su nedavno postale popularne kao vikendice sa svojim rustikalnim stilom i strmim krovovima.

Istaknuta značajka stambenog stila zgrade je to što vam pomaže da se osjećate otvorenim i prostranim u malim prostorima zbog svojih visokih stropova. Ove zapanjujuće kuće imaju jednostavan, ali moderan dizajn, iako izgledaju kao da su izrasle iz zemlje.

Minimalistička struktura kuće donosi jedinstvenu interpretaciju udobnosti prirodnog života s prekrasnim pogledom oko nje. Bit će to jedan od objekata u kojem ćete biti u dodiru s prirodom i uživati ​​u bijegu od gradskog života vikendom ili praznicima.

Osim toga, ove kombinacije čine konstrukciju vrlo lagane i izdržljive strukture prilično ekonomičnom.

SEOSKE KUĆE

Želja za idiličnom prirodom čini seoske kuće danas ponovno popularnima. Iako mnogi žive u centru grada, sanjaju o zdravom, sretnom i prirodnom životu na selu.

Zgrada u stilu seoske kuće trebala bi imati savršeno funkcionalne sobe. To su građevine sa širokim strehama i prostranim balkonima izgrađene na visokim i otvorenim površinama. Najvažniji dio je planiranje prostorija i zajedničkih prostorija, jednostavnost korištenja i udobnost. Projekti zgrada često uključuju rješenja koja nadoknađuju veliki nedostatak prostora.

Dizajn vrta u fazi projekta, balkoni i verande trebaju biti mjesto gdje se možete diviti prekrasnom zelenilu i cvijeću. Kvaliteta vašeg života će se povećati u seoskim kućama u kojima su mir, udobnost i vizualnost u prvom planu.

DVOJNE KUĆE

Dvojne kuće savršeno su rješenje za višegeneracijske obitelji ili kada se planira zasebno stanovanje s bliskim prijateljima. Međutim, ima prednost jer vaši susjedi imaju sličan ukus. Jer dvojnici imaju iste boje fasada, iste prozore, ista vrata i istu površinu koja odgovara njihovim nazivima. Dvojne kuće mogu se graditi kao prizemnice ili se općenito projektiraju kao dvokatnice.

Dvojne kuće također omogućuju učinkovito korištenje kupljenog zemljišta. Ako na uskoj parceli treba izgraditi dvije zgrade, to može pružiti rješenje koje će povećati kvalitetu života. Naše moderne i minimalističke kuće mogu imati izvrsne vizuale s karakterističnim značajkama. Možete realizirati prekrasan projekt dvojne kuće s našim prijedlozima koji će pružiti funkcionalan raspored prilagođen potrebama vaše obitelji i prijatelja.

Dvojne kuće također će osigurati ekonomsku prednost vašem proračunu jer se troškovi dijele između dva investitora. Zajednički zid u dvojnim kućama smanjuje troškove grijanja i omogućuje učinkovitije korištenje praznog prostora. Naše gotove dvojne kuće na našoj stranici ispunjavaju očekivanja naših klijenata s različitim arhitektonskim ukusima. Samo razgovarajte sa svojim budućim susjedima o svojim očekivanjima i dogovorite zajedničku verziju.

PREDNOSTI

RAZUMNE CIJENE

U usporedbi s konvencionalnim armiranobetonskim konstrukcijama, naši proizvodi od čeličnih konstrukcija nude troškovne prednosti zahvaljujući mogućnosti predfabriciranja i brze ugradnje na terenu.

BRZO RJEŠENJE

Zahvaljujući proizvodnji temeljenoj na tehnologiji i mehanizaciji, Solid Build gradi i dovršava dom Vaših snova u kratkom roku. Nikada ne radimo kompromise kada je u pitanju kvaliteta u ovim zgradama koje nudimo kao brza rješenja.

FLEKSIBILNE

Fleksibilna rješenja koja nudi čelični materijal obuhvaćaju širok spektar koji se ne može usporediti ni s jednim drugim građevinskim materijalom. Čelični materijal može se koristiti kao inovativno rješenje u mnogim vrstama zgrada zbog svoje visoke kvalitete i široke primjene.

ČVRSTA STRUKTURA

Solid Build koristi pocinčani čelični materijal čija su fizikalna, strukturna i mehanička svojstva odobrena i čiji su standardi kvalitete registrirani. Pocinčani premaz omogućuje zaštitu čelika od korozije i produljuje njegov ionako dug vijek trajanja.

CERTIFICIRANE

Solid Build pridaje važnost ukupnoj kvaliteti u sektoru s certifikatima kvalitete za materijale i proizvodne sustave zgrada. Sirovine za proizvode koji se koriste u čeličnim zgradama nabavljaju se nakon odobrenja certifikata kvalitete.

EKOLOŠKE

Čelična konstrukcija i čelični konstrukcijski elementi 100% su ekološki prihvatljivi materijali koji se mogu reciklirati. Reciklirani čelični materijal i dalje se koristi kao strukturni element. Ova situacija podupire održivi razvoj općeg gospodarstva. Osim toga, čelik se u prirodi nalazi kao željezna ruda.

STABILNE

Čelik je građevinski materijal koji se proširio u građevinskom sektoru u posljednjih 150 godina. Čelik, koji je zbog svoje strukture tvrd materijal, također osigurava prostornu stabilnost zgrada.

TRAJNE

Čelik je jedan od najtrajnijih građevinskih materijala koji se nalaze u prirodi, sa svojom izdržljivošću, tvrdoćom i fleksibilnošću. Zgrade izgrađene s čeličnom glavnom gredom i čeličnim okvirom trajnije su od armiranobetonskih zgrada.