Proizvodi » Materijali koje koristimo

MATERIJALI KOJE KORISTIMO

MONTAŽNE KUĆE

  1. Sustav BETOLIT PANELA:

Betolit paneli se sastoje od standardnih ploča širine 125 cm i visine 250 cm, 280 cm ili 300 cm. Izolacijski materijal u ovim pločama je polistirenska pjena (eps) gustoće 16 kg/m³. Polistirenska pjena se priprema u istoj veličini kao i ploče na vanjskom sloju i spaja se držanjem pod pritiskom.

Ove ploče su otporne na prirodne uvjete, ne podliježu utjecaju vode, vlage i topline te se mogu bojati. To je estetski proizvod građevinske tehnologije koji se može koristiti dugi niz godina.

2. Sustav LAKE ČELIČNE konstrukcije:

Laki čelični građevinski okviri izrađeni su od konstrukcijskih profila dobivenih oblikovanjem pocinčanih limenih traka u strojevima za oblikovanje. Dok je ova kosturna konstrukcija izvana obložena cementnom pločom na bazi drvenih čestica, prostor između profila ispunjen je izolacijskim materijalom.

Sve električne i strojarske instalacije montiraju se u zid koliko je to u ovoj fazi moguće. Unutrašnjost mu je obložena gips pločama. Ova zgrada je preferirani sustav gradnje jer je najbolja alternativa armiranobetonskim zgradama, uz visoku udobnost stanovanja, fleksibilnost i arhitektonsku estetiku.

MOBILNE KUĆE

  1. Sustav KONTEJNERSKIH konstrukcija:

Riječ je o gotovim konstrukcijama koje se sastoje od podne platforme, nosivih kutnih profila i krovne konstrukcije od čeličnih pocinčanih specijalnih profila. Zidovi su izrađeni od sendvič panela, a svi elementi su spojeni i pričvršćeni vijcima i maticama.

Kontejnerski konstrukcijski sustavi su modularne strukture koje se mogu pripremiti kao potpuno sastavljene u tvornici i otpremiti na mjesto gdje će biti instalirane

2. Sustav ČELIČNE konstrukcija:

Sustav čelične konstrukcije su izolirane i spremne mobilne kuce za korištenje, strukture izgrađene na platformi šasije od pocinčanog celika. Krovne konstrukcije su također izrađene od pocinčanog čelika. Zidovi mogu biti sendvič paneli, press paneli ili cementna iverica preko čelične konstrukcije. Vrata i prozori se isporučuju montirani na objektu. Izrađene prema projektu postavljaju se na gradilište i predaju nositelju projekta.

Sve tipove kuća isporučujemo u tri stupnja izgrađenosti:

    • Konstrukcija
    • Visoki ROH BAU
    • Ključ u ruke